Отмениха втори и трети етап от рали „Мексико“ поради липса на автомобили

Организаторите на рали „Мексико” бяха принудени да отменят първите два етапа за деня след като камионите със състезателните автомобили пътуващи от Мексико Сити към Леон не са успели да пристигнат в сервизният парк на време.

Конвоят състоящ се от четири камиона е бил задържан след катастрофа на пътя по който е трябвало да преминат. Това доведе до отмяната на първите два петъчни етапа.

„Трябва да отменим първите минавания през Ел Чоколате и Лас Минас- коментират организаторите. – За сега колите все още се намират на около 100 километра от сервизният парк.”

За радост нито един от камионите не е пряк участник в катастрофата, но за съжаление магистралата е затворена поради сериозността на инцидента. Организаторите гарантират че, това няма да попречи за нормалното провеждане на вторите минавания през двата етапа и всичко ще потръгне по график.

C6kTM1mW0AAnYBN

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3274 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]