Остберг потвърди участието си в ERC „Канарски Острови“

Mads_Ostberg_and_Ola_Floene_M-Sport

Преди няколко дни благодарение на наши испански колеги, получихме информация за евентуалното участие на Мадс Остбер в първия кръг от ERC, рали „Канарски Острови”. Пилотът на M-Sport потвърди напълно тази информация и ще седне зад волана на новата еволюция на Fiesta R5, която ще бъде подготвена от испанците от RMC.

Рали „Канарски Острови” е и кръг от националния испански асфалтов рали шампионат, като състезанието се слави и с огромна популярност след бивши рали пилоти от WRC.

Остберг разясни че,  участието му ще бъде предизвикателство, особенно след като испанското рали е четири дни след рали „Мексико” . „ Това участие ще ми даде възможността да тренирам на асфалт. Също така е и възможност за интересна „почивка” на едно уникално място”, обясни Мадс Остберг.

„Винаги искам да победя във всяко едно рали в което започна, но точно за това състезание не знам нищо”, довърши Остберг.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3274 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]