Организират SIM Racing състезание за да подпомогнат Никола Цолов

Източник: Pitlane.tv

На 27 декември от 20:00 часа ще се проведе SIM надпревара с цел подпомагане на състезателната кариера на българската надежда за Формула 1 Никола Цолов.

Участие може да вземе всеки желаещ срещу такса от 20 лв. Ще се използва популярната игра iRacing, а трасето ще бъде легендарната писта „Монца“.

„Формата на състезанието ще е 2 часа, включващ 40 минутна свободна тренировка, 20 минутна отворена квалификационна сесия и 60 минутно състезание. Слотовете за участници са ограничени до 62“, обявиха от Pitlane.tv, които ще излъчат събитието на живо в своя YouTube канал.

Повече информация за събитието можете да намерите от тук. Ако все пак искате да участвате в набирането на средства за Никола Цолов, но нямате iRacing можете да направите директно дарение от тук.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3300 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]