Организаторите на Рали „Трансилвания“ с покана към българските пилоти

Организаторите на първият кръг от новосформираният шампионат Tour European Rally (TER) – румънското рали „Трансилвания“ отправят своето предложение-покана към българските състезатели и отбори, които имат желание да участват в бързо набиращият популярност TER шампионат.

Промоутърите на TER през сезон 2017 са премахнали всякакви такси за участия в шампионата, като заедно с това организаторите на румънското рали предоставя доста примамлив пакет за първите заявени екипажи.

Таксата за участие определена от организаторите на рали „Трансилвания“ е от 300 евро, като при желание за участие в шейкдаунът състезателите могат да доплатят още 50 евро.

За първите десет заявени екипажа за участие организаторът предоставя съвсем безплатно 1 стая в четиризвезден хотел с пет нощувки, 2 стай за механиците в тризвезден хотел за три нощувки, валчер за гориво на стойност 300 евро, платена такса за шейкдаун, намалена такса от 200 евро за организирането на частни тестове.

За следващите десет заявени екипажа организаторите предлагат 50 процента намаление за нощувките на екипаж и механици, валчер за гориво на стойност 200 евро и такса за организиране на частни тестове от 300 евро.

Подаването на заявки стартира на 4-ти Април, като за сега се очаква да вземат участие Джандоменико Басо, Симоне Темпестини и от българска страна Дани Попов.

За повече информация за шампионата можете да видите от тук: www.terseries.com

Уеб страница на ралито : www.transilvaniarally.ro

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3295 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]