Организаторите на рали Сливен дават шанса на феновете да решат маршрута през тази година

10665751_727291147308096_7246830695597387601_n.jpgСнимка Виктор Жеков

Сливенския кръг винаги се е славил с една добра организация и изключително щастливи фенове, които подкрепят своите любимци. През тази година, месеци преди стартирането на ралито организаторите от Bulsim RT дават шанс на феновете да предложат, кои и какви отсечки искат да видят през тази година. Можете да го направите и вие, на страницата на състезанието тук.

„Зимата отминава и е време отново за автомобилен спорт. Организаторите на рали Сливен подготвят състезанието за тази година, което ще се проведе през септември 2015 година още от сега. Както винаги това спортно събитие е изключително насочено към своите фенове, които без съмнение са най-многобройни именно под Сините Камъни. Точно поради тази причина ние от организацията на Рали Сливен 2015 се обръщаме отново към своите почитатели. Всички Вие помните легендарните отсечки около Бяла и Качулка, обратния завой на Агликина Поляна, спускане на Стара Река и Българка и частта от етап, която днес наричаме Парчето, която не се използва от години, но ще бъде поправена за тазгодишното издание. Именно там се намира небезизвестният Сеирджийски завой. А сега конкретно – Питаме своите фенове, кои етапи искате да бъдат включени в състезанието тази година. Предложете своеобразен маршрут до 170 км. и с условие етапите да не се повтарят повече от два пъти общо за цялото рали. Може да се повтаря част от етап примерно. Обратното минаване на избраните етапи също да не е в повече. Неща, които не се приемат добре от наблюдателите и са дадени като предписание за провеждането на ралито тази и в минали години. Всяко мнение е добре дошло. Благодарим.”

Ние от BGRallyHD приветстваме тази идея, след като именно самите фенове знаят най-добре какво би направило по-интересно състезанието.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3250 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]