Организаторите на рали „Азорски острови“ с голяма логистична подкрепа за участниците

Организаторите на рали „Азорски острови“ с подкрепата на своите основни спонсори самолетния превозвач Azores Airlines са решили да привлекат още повече участници към своята надпревара благодарение на различни финансови облекчения за екипажите.

Всеки един екипаж или отбор с автомобил от R5 хомологацията на ФИА, ще получи напълно безплатно осем самолетни билета за връщане от центърът на макадамовото състезание Понта Делгада до Лисабон или Порто.  Шест безплатни билета отново от Понта Делгада до основните португалски градове ще бъдат давани на всеки един екипаж заявен в категорията JERC Under 27.

Заедно с това, разходите по транспортирането на състезателните и сервизни автомобили ще бъдат изцяло покрити от организаторите за заявените екипажи с R5 автомобил и участници в JERC U27, както и намаляне на таксата със 60 %.

Португалското състезание ще открие сезонът на европейския рали шампионат  на 30 Март, като очакванията за броят на заявените екипажи са големи.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3250 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]