Ожие: Целта ни в Мексико е да спечелим

Себастиен Ожие С Тойота

Сезон 2020 определено не започва по начинът по който сме свикнали да виждаме Себастиен Ожие и Жулиен Инграсия, като през последните години в този период от календара те обикновено загатват, че ще бъдат в ролята лидери в шампионата.

След трежките представяния в рали „Монте Карло“ и рали „Швеция“ те се намират на трета позиция в генералното класиране, като за разлика от миналият сезон те ще трябва да се борят и със своите съотборници Елфин Еванс и Скот Мартин, които са лидерите в шампионата след победата си в Швеция.

През този уикенд ни предстои първото макадамово рали за сезона рали „Мексико“. Кръг който се е доказал, като един от най-интригуващите давайки ни много екшън и обрати.

Мексико
12-15 Март | ВИЖ

„Винаги участието ни в рали Мексико е било специално – коментира Ожие – Имам много добри спомени от това състезание, в което през 2008-ма записах своята първа победа в кариерата си.

„Имах възможността да тестваме два дни в Испания и мисля, че усещането ми за колата на макадам е добро. В последните две състезания имахме добро темпо, но не успяхме да запишен победа още, затова в Мексико това ще бъде нашата основна цел.

„Вече разполагаме с повече километри с колата и започнах да се чувствам уверен с Yaris WRC. Ще стартираме трети по трасето, което не е никак лоша позиция и нашият плън ще бъде да се борим възможно най-здраво.“

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.