Ожие подобрява времето на Мийк и взима шейкдауна в Испания

Себастиен Ожие взе днешният шейкдаун в навечерието на рали „Каталуня“ записвайки най-добро време от 2 минути 5.2 секунди в четвъртото си излизане по трасето буквално няколко минути преди да приключи времето за провеждане на сесията.

С второ най-добро време е Крис Мийк, който изостана с 0.3 секунди спрямо французина, който може съвсем скоро да се превърне в негов съотборник. Андреас Микелсен е човекът с третото най-добро време показвайки, че определено ще се цели в подиума.

Дани Сордо и От Танак затварят челната петица. Яри-Мати Латвала, Мадс Остберг, Тиери Ньовил, Юхо Ханинен и Елфин Еванс затварят челната петица.

Утре на екипажите им предстой изцяло макадамовите етапи, които на места разполагат и асфалтови части. Надпреварата стартира с макадамовата отсечка SS1 Caseres 1 от 10:53 часа българско време.

 

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 2747 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]