Ожие аут в СЕ3 Mittelmosel.

Снимка Twiter.

Какво се случи в СЕ3:

Шансовете на Себастиан Ожие за спечелването на шампионата в Рали Германия се сведоха до нулеви. Французинът се завърта заедно със своето Поло и в последствие удрят своето предно ляво окачване. Но все пак финишира отсечката на 2 минути и 30 сек. от Яри-Мати.

„Изпуснах точката за спирането”,призна си французина. „ Не бяхме я записали в записките. Колата тръгна към лозята и се ударихме в нещо отред.”

Ожие, успя да скалъпи своето окачване, но на следващата отсечка Moselland, спря на 17-ти километър и отчете своето второ отпадане за тази година.

 

Тиери Ньовил , с второ време на 1.2 сек от Латвала. „Видях следите от гуми в отсечката, но не разбрах какво се е случило докато не финиширахме. Мислех си че някоя нула се е завъртяла или някой е спукал гума,” каза белгиеца. „Чуствам се добре, но в момента трябва да настъпваме още.”

Дани Сордо, с трето време на 1.8сек от Ньовил. „Тук сме за да се борим. Отсечката бе доста прашна, но като цяло бяхме добре.”

Мад Осбер също не се размина без проблеми в тази отсечка от ралито.„Имаше доста фракция на кръстовището. Неможах да спра, продължих напред и се ударихме настрани. Колата вървеше добре, но с големи вибрации.” Каза Осберг.

Макар че валя дъжд рано сутринта, отсечките бяха предимно сухи. Голяма част от екипажите заложиха на твърдите смеси на Мишлен. Ал Касими, се заби със своята задна лява гума в бордюр.

Окачването на Ожиер. Снимка Twitter.
Мястото където се удря Себастиан Ожиер. Снимка Facebook.

Видео СЕ1,2 от Рали Германия 2013.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3274 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]