Ньовил с благотворителна кампания, вече дари 10 хиляди евро

Няколко часа след победата на Тиери Ньовил на рали „Монте-Карло“ се разкри информацията, че белгиецът ще дари 10 хиляди евро на местната асоциация Reves, която се занимава с това да изпълнява съкровените мечти на тежко болни деца.

Това обаче няма да е първия, нито последният път в който Ньовил ще направи такъв жест. Според информацията, която достигна до нас, белгиецът е започнал една доста интересна кампания през сезон 2020.

За всяко завършено състезание през тази година Ньовил ще дарява по 2 хиляди евро на избрана от него организация. Освен това, ако в даден кръг той се качи на подиума, той ще увеличи сумата на 4 хиляди евро, а ако спечели сумата която ще дари става 10 хиляди евро.

Именно затова след победата си в рали „Монте-Карло“ вече по сметката на Reve бе преведена съответната сума отговаряща на резултата на белгиеца.

Надяваме се сезон 2020 да бъде изключително успешен за пилота на Hyundai и да му се налага по-често през годината да дарява по 10 хиляди евро.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 2981 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]