Недялко Сивов: Нека спрем плюенето в социалните мрежи!

На официалната пресконференция преди старта на 52-рото рали „България“, един от най-титулованите активни навигатори, Недялко Сивов, направи едно различно изявление, излизайки извън стандартния изказ преди всяко състезание и възползвайки се от предоставената му трибуна.

Причината за това изявление на сливенския навигатор е изключително многото нападки в социалните мрежи по повод 52-рото рали „България“, още преди то да бъде проведено. В социалните мрежи се развиха сериозни „войни“ по различни теми, свързани с надпреварата, което единствено доведе до напрежение сред фенове, състезатели и организатори.

Искам да се обърна към всички които плюят в социалните мрежи. Плюят по едната, по другата федерация. Нека бъдем положителни, да оценяваме труда на хората, които малко или много се лишават от собствени средства и се опитват да направят нещо„, коментира Сивов.

Дали БФАС ще управлява спорта или АФБ е без значение. В момента спорта е управляван от АФБ и нека всички гледаме към бъдещето. Нека уважим труда им, да застанем зад тях и да видим на къде ще се развием. Георги Янакиев, лека му пръст, няма да дойде да оправи нещата. Това е бъдещето.

Искам да кажа на хората, които са негативно настроени да бъдат по търпеливи. Всеки един екипаж, които се състезава отделя от бюджета си за да участва. Нека да не плюем, нека да гледаме напред. Виждаме, че се правят инвестиции и се работи по развиването на спорта.

Смятам, че тази тема е много болна и смятам, че трябва всички да бъдем едно цяло, защото нашето автомобилно общество е малко. Бъдете позитивни и нека видим, как ще се развие спорта. Да плюем и тъпчем нещо, което не се е родило не е правилно„, заключи Недялко Сивов.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3295 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]