М-Спорт с надежда за добро представяне на Монте

М-Спорт
Снимки: М-Спорт

М-Спорт Форд Световен Рали тим обявиха че, техния фокус за предстоящото рали „Монте Карло“ е да се представят максимално добре разчитайки на своите пилоти Тимо Сунинен, Елфин Евас и  новобранеца Понтус Тидеман.

От отбора обявиха че, са направили значителни промени по автомобила си свързани с аеродинамиката, двигателя, окачването и електрониката.

„Няма никаква причина за да не сме конкуретни през тази година – коментира Ричард Миленер, на който Малкълм Уилсън връчи титлата „директор на отбора“. –  Разбира се трябва да сме реалисти и да сме наясно, колко е силна конкуренцията.

Нашата цел е да се борим за победи и подиуми, показвайки възможностите на нашите автомобили и екипажи.“

Определено от М-Спорт са заложили  на младите пилоти. Елфин Еванс ще започне сезон 2019 с нов за него навигатор Скот Мартин. Надеждата на младия пилот е да влезе в челната тройка.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3296 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]