Мишел Нандан напуска Хюндай

Днес с официални съобщение до медиите от „Хюндай Моторспорт“ обявиха че, приключват своите взаимоотношения с дългогодишния директор на спортната програма на корейския производител във WRC Мишел Нандан.

В съобщението от Хюндай екипа отправя: „ най-искрените си благодарности към Мишел, за своето изключително важно участие в развиването и растежа на отбора през последните шест години. Желаем му всичко най-добро за в бъдеще.“

Нандан е човека, който стартира базирания в Алзенау проект през 2014 идвайки със своите познания от отбори, като Пежо Спорт и други свързани с рали спорта структури.

Заместник на Нандан е настоящия шеф на клиентската програма на Хюндай италианеца Андреа Адамо, който още от днес ще заеме най-важната позиция в структурата на отбора.

През годините корейският тим се показа, като един от най-сериозните играчи в шампионата, но трудностите с взимането на титлите при отборите и пилотите през сезон 2017 и 2018 принуди борда на директорите да направи сериозна промяна във висшият мениджмънт на рали програмата си.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3296 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]