Мирослав Ангелов: Не ги очаквах и загубих концентрация

Загуба на концентрация разкри като причина Мирослав Ангелов са своя инцидент. Пилотът на АСК „Престиж“ излетя от трасето при второто минаване през СЕ „Баня“, точно на същото място в което излетя по-рано, при първото минаване, Емил Денев.

За щастие на всички двамата пилота и техните навигатори са невредими, но автомобилите им нямаше как да продължат във втория ден от състезанието.

Видяхме пилотите със знак ОК и също така други хора около тях, не ги очаквах и загубих концентрация, в резултат на което изпуснахме следващия завой и излязохме извън пътя, за съжаление ударихме автомобила на Емил Денев. Автомобилът ни не е много пострадал, но няма да може да бъде оправен за утрешния ден“, коментира Мирослав Ангелов в края на първия състезателен ден.

Преди инцидента Мирослав Ангелов и навигатора му Георги Гаджев се намираха на трето място в генерално класиране с изоставане от 7.5 секунди спрямо временните лидери след края на втория етап Пламен Стайков Рафи Кадир.

Рали „Твърдица“ продължава и днес, като организаторите отново промениха графика на етапите с оглед сложните условия на прехода между етапите „Твърдица“ и „Предела“.

Променен график ден 2

СЕ6 Твърдица 1 – 10:35 ч.
СЕ7 Боров дол 1 – 12:00 ч.
СЕ8 Твърдица 2 – 13:30 ч.
СЕ9 Боров дол 2 – 14:55 ч.

Церемония по награждаването – 16:00 ч.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3298 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]