Мирослав Ангелов и Георги Гаджев с Fabia R5 Evo през сезон 2020

снимка АСК Мегапорт

Вчера в официалната страница на BGRallyChampionship бе публикувана информацията, че Мирослав Ангелов ще разчита на новата еволюция на Fabia R5 а именно Fabia R5 Evo.

Новината е станала ясна на официално събитие в новооткрият шоурум на „Еуратек“, официалните вносители на Шкода за България.

Дуото, което взе титлата в националният рали шампионат и купата в ЕРТ зона Балкани, спечели и титлата в отвореният клас в Сърбия.

През 2020 г. екипажът на „Мегапорт Рейсинг“ планира да закупи най-новата еволюция на Skoda-та за да разполага с най-добрата възможна техника. Както знаете Evo-то вече започна да се доказва, видимо задминавайки своят предшественик.

Настоящата им кола за сега ще бъде изложена в шоурумът на „Еуратек“, докато не замине за Великобритания, къде бе закупена.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3245 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]