Мирослав Ангелов и Георги Гаджев пропускат рали Сърбия

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев за съжаление ще пропуснат предстоящото през този уикенд рали „Сърбия“. Причината за това се крие в невъзможността на техния екип да възстанови на време тяхната Skoda Fabia Rally2 evo. Само преди няколко седмици дуото претърпя тежък инцидент на рали „Бакау“ в Румъния(Ангелов и Гаджев отпаднаха от рали Бакъу).

Въпреки че работата по тяхната Skoda вървеше по график, основното забавяне идва от самите Skoda Motorsport. Чешкото спортно подразделение от дълго време обяви, че има сериозни проблеми с подсигуряването на резервни части, като освен за настоящата Fabia Rally2 evo те все още не могат да подсигурят и достатъчно части за новата Fabia RS Rally2, която трябваше официално да види бял свят още в началото на месец август.

Ангелов и Гаджев спечелиха рали „Сърбия“ през миналата година, а тази се очакваше да защитят резултата си срещу едни от най-добрите екипажи на балканите.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3122 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]