Министерството на младежта и спорта потвърди финансирането на рали Сливен

Влад Козма на "МОНБАТ Рали Сливен". Снимка LAP.bg: Илиян Телкеджиев
Влад Козма на "МОНБАТ Рали Сливен". Снимка LAP.bg: Илиян Телкеджиев

След среща на министъра на спорта Красен Кралев, Живко Минчев – директор на рали „Сливен“ и Атанас Чанев – мениджър на състезанието стана ясно, че едно от най-изявените ни ралита ще получи ключово финансиране за организирането на тазгодишното юбилейно издание.

Според официалното съобщение публикувано на страницата на рали „Сливен“, Кралев се е запознал с плановете на организаторите от АСК „Скорпион“ и е заявил своята подкрепа.

40-тото юбилейно издание на рали „Сливен“ се очаква да се проведе в дните 10-12 юли, като и през тази година ще бъде част от Балканския рали трофей на ФИА.

Ние от BGRallyHD силно се надяваме това да не е предизборно обещание и г-н Кралев наистина да подпомогне сливенската надпревара, която през годините винаги е била топ дестинацията на рали феновете в България.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3253 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]