Манолов най-бърз в тренировките, Царски и Телийски с проблеми

Христо Манолов (Mitsubishi Lancer Evo IX) записа най-добро време и в трита манша, като буквално бе недостижим. Другият фаворит за победата Илия Царски (Mitsubishi Lancer Evo IX), получи повреда в скоростната кутия на своя автомобил, като екипът му се е заел с ремонтирането и се очаква пилотът да стартира утре.

Юлиян Телийски, също не успя да вземе участие и в трита тренировъчни манша. Пилотът на „Дунев Рейсинг“ получи повреда в клапаните на двигателя на митсубишито и неговите механици също прекараха остатъка от деня в опит да отстранят проблема под зоркото око на техническата комисия.

Мартин Сурилов  (Mitsubishi Lancer Evo IX) също имаше технически проблеми при преминаването в един от маншовете, но това не му попречи да запише две втори най-бързи времена. Плътно зад него се движеше Георги Василев, следван от Стефан Стоев (Honda Civic) и Петко Манолов (Subaru Impreza).

Стоев записа най-добро време при автомобилите с един двигателен мост, като доста близо до него бяха Йордан Тодоров (Citroen Saxo) и Александър Димитров (Citroen Saxo).

Дебютантът Ясен Обретенов (BMW) се удари в третият манш на първи завой. Инцидент имаше също с Искрен Веселинов (Honda Civic), който се удари на влизане в паркингът носещ името Стъклото. За радост и двамата са невредими.

Утре същинската надпревара започва в 10:30 ч. отново в три манша. Времената можете да следите от тук.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3274 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]