Льоб навъртя първите си тестове с новото бъги на Prodrive

Вчера от Bahrain Raid Xtreme обявиха, че тяхното задвижвано с четирите колела бъги носещо името BRX T1 е навъртяло първите си тестови километри. Себастине Льоб и Нани Рома са успели да навъртят първите си километри с автомобила на Prodrive.

Тестовете са се провели в региона на Милбрук Великобритания, като пилотите и техните навигатори са навъртяли около две хиляди километра.

След тази първоначална подготовка екипът ще се премести изцяло в средния изток. Именно там BRX T1 ще премине през доста тежка програма на развитие за да може да бъде напълно готов автомобил за „Дакар“ 2021.

„Хареса ми, че имах възможността да прекарам цял ден с новата кола – коментира Льоб. – Веднага усетих, че има добър баланс и голяма мощност. Дори и във влажни условия с малко сцепление, автомобила бе лесен за контролиране. С още тестове смятам, че ще можем да разгърнем този потенциал. Няма търпение да започнем подготовката през ноември.“

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3170 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]