Луис Моя може да се превърне в новият шеф на Volkswagen

14887
Първият кръг от световният рали шампионат е вече зад гърбът ни, като за пореден път Себастиан Ожие взе победата зад волана на Polo WRC. Въпреки това, най-голяма новина по-време на състезанието бе раздялата на Йост Капито с немският производител. Капито ще заеме ключова позиция в Макларън, като за в момента за негов наследник се спряга легендата Луис Моя.

Испанската легенда разполага с много опит в тази сфера. В момента той изпълнява длъжността посланик на марката Volkswagen, а преди няколко години бе спортен директор на Subaru.

Luis_Moya_VW-L„ На мен все още не са ми казвали нищо, но ако съществуват такива слухове това значи че, си върша много добре работата. Истината е че, аз съм доволен от моята позиция, но ако ми възложат нови задачи ще трябва да ги проуча преди да приема“, заявява бившият навигатор на Карлос Сайнц.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3274 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]