Лиам Доран е вън от програмата на JRM

press%2F2016_05_NOR_DORAN_%28201%29

От отборът на JRM, потвърдиха преди няколко дни че, са прекратили своите отношения с британският пилот Лиам Доран. JRM Racing и Лиам Доран  сключиха договор за целият сезон, като за съжаление тяхната съвместна работа приключва точно по средата му. „ Споразумението с отбора бе прекратено. Това е вътрешен въпрос и няма да има повече коментари до този етап“, заяви Джеймс Румси, шеф на отбора. JRM Racing ще продължат да се подготвят и за предстоящите кръгове от World RX, както и ще продължат с развитието на Mini RX Supercar.

press%2F2016_04_GB_DORAN_%28201%29

Според редица слухове реалната причина за отстраняването на британецът е изблик на гняв срещу местни охранители, скачайки върху паркирали автомобили, като един от тях е бил Ламборджини за над 100 000 паунда.

Пред JRM Racing стой една истинска дилема за това, кой ще замени Доран. От отборът потвърдиха участието на американецът Дани Уей, който ще стартира своята кампания в Канада. За заместник на Доран се спряга и Гай Уилкс, който взе участие през този сезон в Лиден Хил зад волана на подготвен автомобил от OMSE.

Най-доброто представяне на Доран през този сезон е петото му място във вторият кръг на трасето в Хокенхайм.

 

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3277 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]