Латвала: Себ е гладен за победа.

Яри-Мати Латвала очаква неговият съотборник Себастиан Ожие да се бори на рали Мексико за първата позиция в шампионата.

Излизането от трасето на Ожие затвърди победата на Латвала в Швеция, което изтласка финландеца за пръв път в неговата кариера начело в шампионата.  На интервю публикувано от Voklswagen, Яри-Мати изрази своята обнадежденост за това че, е в добра позиция за борба срещу французина.

„Себ със сигурност ще бъде гладен за победа в Мексико. Разбира се, и на мен би ми харесало да стана Световен Шампион, това е моята голяма амбиция. За да постигнеш това ти е нужен пълен пакет от перфектни представяния върху които работя в момента. Но разбира се има и други пилоти  които споделят тази мечта. Себ е на истина силен, ако някои желае да го победи трябва да даде непрекъснато всичко от себе си на всички настилки“- заяви Яри-Мати Латвала анализирайки своето положение в шампионата.

„Прекарахме два  тестови дни в Испания за рали Мексико. Аз бях зад волана през първият ден а Себастиан през втория. Себ влезе в ритъм изключително бързо, докато на мен ми бе нужно малко загрявка на макадамовата настилка“-визираше финландеца относно тестовете на Voklswagen в Испания.

Източник Crash.net

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3315 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]