Латвала може да разкрие новият си отбор преди рали „Австралия“

Jari-Matti Latvala (FIN) WRC Rally Portugal 2015

Jari-Matti Latvala (FIN) WRC Rally Portugal 2015
Jari-Matti Latvala (FIN)
WRC Rally Portugal 2015

Не е тайна за никого че, Яри-Мати Латвала е в преговори с Томи Макинен за евентуално присъединяване към програмата на Тойота за световният рали шампионат. Самият той обаче твърди че, е в преговори с повече от един отбор, което прави нещата още по-интересни.

Латвала, който заедно с Ожие е един от най-апетитните пилоти на пазара, заяви че е напълно вероятно да разкрие своят бъдещ отбор преди рали „Австралия“ (17-20 Ноември).

Финландският пилот до скоро бе част от изключително успешният отбор на Фолксваген, но след тяхното неочаквано решение да излязат от шампионата той и неговите колеги останаха без места за сезон 2017.

„Разговорите са към приключване, но все още няма нищо сигурно- коментира Яри-Мати Латвала пред финландската телевизия MTV.- Разбира се че съм в преговори с Томи Макинен, но съм в преговори и с други отбори от както Фолксваген решиха да се оттеглят.

„Моята ситуация може да стане ясна още през тази седмица или малко преди началото на рали „Австралия“. Смятам че, всичко ще се разреши доста бързо.“

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3252 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]