Крейг Брийн се връща в ERC за да защити победата си в рали Ирландия

AUTO - ERC IRELAND RALLY 2015

Ирландската рали звезда Крейг Брийн ще се завърне в Европейският рали шампионат за предстоящото рали „Ирландия“ (7-9 Април), с оглед да защити победата си от миналата година.

През миналата година Брийн завърши втори в шампионата, след тригодишно участие. Сега бившият пилот на Peugeot се е насочил към WRC, като вече получи възможността да седне зад волана на Citroen DS3 WRC на рали „Швеция“.

Спонсориран от Michelin, 26 годишният пилот ще вземе участие в домашното си рали зад волана на Citroen DS3 R5, подготвен от DGM Sport.

„ Моята програма в световният рали шампионат е доста важна за мен, но рали „Ирландия“ е много близко до сърцето ми и искам да се върна и да го спечеля отново. Моите приятели и спонсори от Уатерфорд, също очакват да ме видят на ралито. Благодарение на тях това се случи. Обичам ралито, има много история в него.“

AUTO - ERC IRELAND RALLY 2015

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3300 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]