Крейг Брийн напуска болницата след отпадането си от рали Финландия

8184730235_671ebc0246_z

Крейг Брийн не бе най-силният пилот на рали „Финландия”, но със сигурност бе този с най-лош късмет.  Както всички знаем ирландецът взе участие по финландските отсечки зад воланът на собственият си автомобил Ford Fiesta RS WRC, чието окачване не можа да издържи едно от приземяванията на пауърстейджът. В следствие от това, Брийн бе откаран в болница с голяма болка в гръбнака. Според докторите е било само натъртване и заводският пилот на Peugeot бе изписан още на следващият ден.

„Опитах се да давам газ до дупка на известните финландски скоци. А сега всичката тази тежест е върху гръбнакът ми”– заяви Брийн, веднага след като бе прегледан от докторите на финалът на пауърстейджът.

Сега Крейг Брийн ще трябва да се възстановява за предстоящият си старт на рали Барум и да се надяваме, че ще го видим в битката за титлата на Европейският рали шампионат.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3314 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]