Кен Блок и Форд се разделят

Кен Блок и Ford обявиха, че приключват своето партньорство след единадесет години съвместна работа.

Синия овал и американската YouTube звезда си партнираха в редица международни програми в рали и рали крос дисциплините, както и си колаборираха в създаването на 8 гимкхана клипа и едно телевизионн предаване на Amazon Prime с номинация за Еми носещо името „Gymkhana Files”.

„Днес имам голяма новина и това е, че след 11 години работа с Ford решихме да се виждаме и с други хора – обяви Блок във видео в социалните мрежи.

„Заедно постигнахме множество постижения и създадохме уникални автомобили. Развълнуван съм за плановете ни за 2021-ва, които ще обявим съвсем скоро.“

Според слухове Кен Блок може би ще възобнови отношенията си със Subaru. Именно с техните автомобили той първоначално стана популярен в интернет, като и спечели няколко национални състезания в САЩ.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3036 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]