Каетан Каетанович започва сезо 2020 в WRC3 на рали Мексико

Каетан Каетанович обяви вчера старта на своята програма в WRC 3 категорията на световния рали шампионат. Полякът ще вземе първото си участие на макадам в рали „Мексико“ след няколко седмици.

„Щастлив съм, че ще представляваме нашата страна по трасетата на най-трудните ралита, намиращи се в най-различни отдалечени места по света – коментира Каетан Кетанович. – Оптимистично настроен съм. През миналият сезон покажахаме, че можем да постигнем добри резултати.“

Полякът ще разчита и през този сезон на подкрепата от страна на полската компания Lotos. Също така той ще вземе участие в мексиканското рали зад волана на новата еволюция на Skoda Fabia R5, разчитайки на испанският тим Race Seven за подготовката на автомобила.

„Вярвам че, Fabia R5 evo ще ни даде доста нови възможности за постигането на добри резултати“, допълва Каетанович, който ще разчита на Мачиеж Счепаниак да го навигира през настоящият му сезон.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 2839 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]