Инцидент слага край на подготовката на Себастиен Ожие за рали Монте Карло

Sebastien Ogier - Себастиен Ожие

От вчера Себастиен Ожие и Жулиен Инграсия работят активно по подготовката си за предстоящото рали „Монте Карло“, което през тази година ще бъде най-късното в своята история.

При старта на днешния втори ден от тестовете им двамата французи са претърпяли инцидент, който е принудил екипа да спре подготовката на световните си шампиони.

Официално от Toyota Gazoo Racing потвърдиха за инцидента, както и че няма да продължат с предвидената за екипажа програма. Също така потвърдиха ,че екипажа е невередим и въпреки това Жулиен Инграсия е изпратен в болница за допълнителни изследвания.

Така по доста непредвидим за екипажа начин приключват предварителните им тестове за рали „Монте Карло“, което трябва днес да стане ясно официално дали ще се проведе или не при новите рекстрикции от страна на френското правителство.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3170 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]