Информацията за зрителите на рали Сливен е вече готова

RallySliven-2014-spectator-guide-BG-1

30 дни преди стартът на едно от най-добрите ралита у нас, рали „Сливен“. Екип съставен от нашият колега и фотограф Красимир Славчев, отново ни изненада с изключително подробната и интереса информация специално за зрителите и феновете на надпреварата в сливенският балкан.

Освен изключително детайлната информация за всяка отсечка, към тазгодишното издание на „информацията за зрители“ присъстват и коментарите на Георги Василев, Пламен Стайков, Крум Дончев и Еди Сивов. Които ни представят една гледна точка от първо лице на всеки специален етап от тазгодишното 34-то издание. Заедно с това, екипът ни въвежда по изключително увлекателен начин в историята на това уникално по родът си рали състезание със снимки и добре подбрана информация за всяко издание от надпреварата. Към всичко това е и добавен доста сериозен набор от снимки на най-интересните места за гледане, както и GPS координати на всяко едно от тях.

Изтегли от тук

Екипът създал „Информация за зрителите на рали Сливен 2014“ : Красимир Славчев, Илиян Дончев, Ани Марева, Иванела Иванова, Виктор Жеков и Иван Ангелов.

Целият екип благодари за съдействието при осъществяването на информацията на Крум Дончев, Пламен Стайков, Георги Василев, Еди Сивов, Иванела Иванова, Георги Димитров- Клечо и на Иван Дончев за предоставеният личен архив от рали Сливен.

 

 

 

 

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3274 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]