Затягат COVID-19 мерките в рали Рим

Вчера бе направена среща с организаторите, промотъра и част от отборите на която бяха дискутирани редица нови мерки с идеята протоколът срещу разпространението на COVID-19 да бъде още по-заздравен.

Както знаете Италия е една от страните с най-много заразени и с хиляди починали. Именно затова организаторите задължават всички екипажи да са с маски през цялото време освен, когато са в автомобилите си. Друга промяна е задължаването на носенето на маски в сервизния парк от всички членове от екипите.

Ще бъде забавени и старта на някои от етапите с десет минути, като това ще се отрази най-вече на SS3 Santopadre – Artino 1 в събота. Забавянето ще бъде възстановено на следващия регрупинг, който от 30 минути ще бъде намален на 20.

Днес стартира шейкдаунът и квалификационният етап от 9:30 ч. и 10:30 ч. българско време а същинската част от надпреварата стартира от 10:13 ч. в събота. Повече за часовя график, програмата на Евроспорт Българи и допълнителна информация научете от тук.

Очаквайте и етапи на живо, който ще можете да намерите в нашата видео секция и подраздел на живо.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 2894 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]