Екипажите на Hyundai Racing Trophy готови за старта на рали „Сливен“

HRT 1

Екипажите на Hyundai Racing Trophy са готови за старта на четвъртия кръг на едномарковия шампионат, в рамките на рали „Сливен“. В петък преди официалния старт на надпреварата, четирите екипажа Григор Григоров/Даниел Миленков, Симеон Симеонов/Димитър Спасов, Христо Геров/Йордан Йорданов и Мирослав Ангелов/Калоян Атанасов тестваха и настроиха състезателните автомобили Hyundai i20 Coupe R1 и са в готовност да влязат в борбата за първото място.

От четирите екипажа на Hyundai Racing Trophy, които ще вземат участие в състезанието, само Григор Григоров участва в рали „Сливен“ и миналата година.

„В сравнение с миналата година, през този сезон съм променил много неща. Сега имам по-агресивен стил на каране, а тогава бях по-страхлив и трупах километри. Мога да кажа, че съм съвсем различен човек на трасето. Тази година и навигаторът ми е друг. Даниел Миленков е на моите години и комуникацията между нас е по-лесна. Вече няма пилот-навигатор-кола, а сме едно цяло. Относно състезанието, мога да кажа, че за мен рали „Сливен“ е в топ 3 на любимите ралита. В сравнение с миналата година, сега трасето е по-разчупено и има само една отсечка, която съвпада. Стратегията ми започва както винаги от първия километър, без излишни рискове.“, коментира Григор Григоров.