Екатерина Стратиева пропуска старта в Рим

ekaterina-stratieva-екатерина-стратиева

Екатерина Стратиева обяви, че ще пропусне стартът в първия кръг от европейския рали шампионат в Рим. Тази новина стана ясна днес няколко дни преди старта на състезанието, като така се обяснява липсата Стратиева в списъка със заявките.

Причината за промяната в плановете на европейската шампионка при дамите е породена от лични причини.

„Готова съм да стартирам през този сезон, като ще продължим работата си със Saintéloc на които ще разчитаме изцяло за сервизирането – коментира Стратиева пред официалната страница на ERC. – Съжалявам, че няма да стартирам в Рим и с нетърпение очаквам и се подготвям за състезанието в Латвия“.

За съжаление животът ни поднася и неприятни моменти…, които в случая отмениха и участието ни в Рим този…

Публикувахте от EKATERINA STRATIEVA в Вторник, 21 юли 2020 г.

Така дългоочаквананият старт на сезона на Стратиева ще започне през следващия месе на рали „Лиепая“, състезание в което нашенката взе участие за последно през 2014 година, когато надпреварата се провеждаше изцяло на сняг.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3122 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]