Двадесет и четири екипажа преминаха успешно през техническия преглед

Двадесет и четири екипажа ще стартират днес в рали „Твърдица“ 2023, първи кръг от Българския рали шампионат. След преминаването на административен и технически преглед, стана ясно, че само един от заявилите се екипажи няма да премине през стартовата арка. Николай Георгиев/Георги Цонев, за съжаление, няма да стартира, след като техният автомобил BMW M3 получи технически проблеми един ден преди надпреварата.

Програмата на рали „Твърдица“ 2023 започва с церемониален старт в 17:00 ч. на площад „Свобода“, докато първата отсечка СЕ „Баня“ 1 започва в 18:30 ч. Последният етап за деня, ССЕ „Тодор Славов“, започва от 21:30 ч.

Вчера организационният екип реши да промени графика на неделните етапи, като СЕ7 „Боров дол“ 1 ще стартира от 11:45 ч. СЕ8 „Твърдица“ 2 ще стартира от 13:15 ч. Второто минаване през СЕ „Борово дол“ се измества с 30 минути, като старта ще бъде в 14:30 ч.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3298 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]