Дан Гиртофан със заявка на рали Сливен

Добре познатият румънски пилот Дан Гиртофан подаде своята заявка за участие в тазгодишното издание на рали „Сливен“ (1-3 Септември).

Победителият от миналогодишното издание на рали „Сибиу“ ще си партнира със своят дългогодишен навигатор Тудор Марза. Двамата ще пристигнат в Сливен с новата си машина Шкода Фабия R5. Нейната бивша на румънският екипаж сестра, нашият екип имаше удоволствието да наблюдава на живо на рали „Брашов“ пред няколко месеца.

Със заявката на екипажа на Prorally Team Brasov R5-тиците стават три на брой допринасяйки за една доста интересна битка на титаните превръщаики тазгодишното рали Сливен в едно от най-интересните на Блаканите през този сезон.

Гиртофан не за пръв път стъпва у нас, като през 2008 той взе участие на рали „България“ за отбора на Prista Oil зад волана на Субару Имрпеза STI.

За сега рали „Сливен“ изненадава доста със заявките си до момента, като с нетърпение очакваме и още изненади до края на срока за подаването им.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3245 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]