Данчо Атанасов и Янаки Янакиев ще атакуват ЕРТ

Снимка: LAP.BG

Днес на официална пресконфернция в Двореца на културата и спорта във Варна Йордан Атанасов заяви, че отново се връща в автомобилния спорт.

Заедно с Янаки Янакиев, двамата ще участват във всички кръгове от националния рали шампионат, както и в Балканския Рали Трофей на ФИА. Първото участие за тази година на екипажа на „Арт рейсинг“ ще бъде на 3-6 май 2018 г. в рали Phrygia (Турция), първи кръг от  Балканския Рали Трофей.

Целта на екипажа е шампионската рали титла за тази година, като отново ще разчитат на Мицубиши Лансър Ево 9, коeто е изцяло реновиранo.

Янаки Янакиев заяви: ”Връщаме се в спорта по-позитивни, и да допринесем, въпреки годините си, малко по-улегналост и свежест в спорта, да балансираме нещата, в момента положението е много изнервено, но се надявам с общи усилия да вдигнем този спорт на крака и да вървим напред! Трябва да седнем и да се разберем всички!”

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3296 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]