Дават на търг уникалния Focus RX на Кен Блок

Отборът Hoonigan Racing Division дава на търг своя уникален Ford Focus RS RX с който техния собственик и  YouTube звезда Кен Блок направи видеото „Гимкхана 9“ и взе участие в световния рали крос шампионат.

100% от приходите от продажбата на този автомобил ще бъдат предоставени на фондацията „Team Rubicon“, която има за цел да работи върху подпомагането на хора изгубили домовете си в САЩ поради тежки природни явления.

Този автомобил е един от трита създадени и разработени специално за световния рали крос шампионат от самите M-Sport и Ford. Също така това е и единствения от трита напълно готов за състезания. Двигателя, който е разработен също от Ford Performance, разполага с 600 к.с. и е първия агрегат разработен от синия овал след този за „Льо Ман“ и ендуранс състезанията.

Въпреки трите си сезона в световния рали крос от Hoonigan са подготвили автомобила по изиксванията на Кен Блок за видеото „Гимкхана 9“. Наддаването ще се проведе на 22-ри октомври.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3246 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]