Григор Григоров и Даниел Миленков записаха едно блестящо представяне на рали България

Nagrajdavane_Hyundai Racing Trophy_rally Bulgaria 2016

Григор Григоров и Даниел Миленков взеха победата във втория кръг от Hyundai Racing Trophy, на рали „България“. Ралито започна с доста сериозна битка между Григоров/Миленков и Жеков/Раева. Инцидент още в СЕ2 попари всички надежди на Васил Жеков и Алекс Раева за добро класиране, въпреки това механиците на Hyundai поправиха автомобила и в неделя дуото стартира за да отпадне за втори път в последния градски етап от състезанието.

Gerov_Yordanov

Второто място в Hyundai Racing Trophy е за Христо Геров/Йордан Йорданов. Екипажът с номер 35 се в пусна в доста интересна битка за второто място срещу Мирослав Ангелов/Петър Илиев, която за съжаление приключи в СЕ12 Дюлино с излитане от трасето и отпадане от страна на Ангелов/Илиев.

Simeonov_SpasovТретата позиция е за младата надежда Симеон Симеонов, който си партнира с не кой да е а със самия Димитър Спасов. Въпреки липсата на скорост спрямо Григор, Симеонов се представи повече от блестящо, показвайки едно стабилно темпо и добра езда.

Христо Геров и Григор Григоров записаха имената си и с изключително добри времена в генералното класиране за рали „България“. Григоров записа четвърто време в  СЕ10 Бялата вода и трето в  СЕ12 Дюлино,  докато Геров даде трето в СЕ11 Рожден. Заявявайки възможността си да се намесват в класирането на състезанието по доста подобаващ начин.

За съжаление екипажите от форматът нямаха право да бъдат класирани в състезанието, но това не им попречи да се насладят да битката със своите колеги от RC5.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3322 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]