Голямо разнообразие от гуми Continental, налични в Центрове за гуми Диана

Източник на изображението: Unsplash.com

Водещият вносител на гуми у нас, Диана ООД, предлага голямо разнообразие от гуми на доказания бранд в индустрията Continental, за да осигури безопасност, надеждност и качество за шофьорите в България.

Гуми Continental от Центрове за гуми Диана

Диана ООД е най-големият вносител на автомобилни гуми за България, който разполага със собствени центрове на територията на цялата страна.

Техният онлайн магазин предлага широка селекция от гуми Континентал (Continental), подходящи за всички видове превозни средства и бюджети. Потребителите могат бързо и лесно да навигират през сайта, сортирайки гуми, отговарящи на техните критерии, чрез множество различни филтри.

Предложенията за гуми на вносителя покриват широк диапазон от размери, подходящи за различни превозни средства, включително леки коли, бусове, камиони и SUV. Шофьорите, търсещи нови гуми, могат да открият разнообразие от модели не само в различни размери, но и  в технология на производство, ценови диапазон и предназначение според сезона.

В онлайн магазина както и  във физическите магазини на Центрове за Гуми Диана могат да бъдат открити качествени гуми Continental с висока производителност, дълъг живот и иновативни технологии, подходящи за различни цели и бюджет.

Иновативни технологии и функции

Немският производител на гуми е известен с иновативните си технологии, които използва за разработката на висококачествени автомобилни гуми. Едни от най-значимите патенти са -ContiSeal и ContiSilent. Тези технологии осигуряват по-дълъг живот на гумите, по-голяма производителност и подобрен комфорт при шофиране. 

ContiSeal

Технологията ContiSeal™ работи чрез незабавно запечатване на 80% от малките пробиви с размер до 5 мм в диаметър. Това осигурява възможност за пътуване без прекъсване и без нужда от пътна помощ или смяна на гума, в случай че гумата бъде пробита по време на път.

Тази иновация значително подобрява нивото на безопасност, гарантирайки изправност дори при повреда. Други допълнителни ползи са, че спестява време и пари за ремонт или смяна на гума, ако повредата е в опоменатите параметри.

ContiSilent

Другата небезизвестна технология, наречена ContiSilent™, осигурява по-удобно и приятно шофиране, намалявайки шума от гумите до 9 dB(A).

Тя сработва на всички пътни настилки, независимо от климатичните условия. Тази функция е много полезна при дълги пътувания, когато шумът може да бъде значителен източник на дискомфорт, особено когато пътуват малки деца или домашни любимци. По този начин осигурява по-комфортно пътуване за водачите и пътниците. 

Безопасност по време на път

С усъвършенстваните функции за безопасност, водачите могат да се чувстват уверени и сигурни на пътя, независимо от условията на шофиране. Моделите са подходящи за всякакъв вид шофиране в различни сезони както за дълги,така  и за кратки маршрути. 

Моделите гуми на Continental осигуряват превъзходна стабилност, благодарение на дизайна и материалите, използвани за протекторите. Те гарантират оптимално сцепление както на мокри, така и на сухи пътища, което води до подобрено управление на автомобила и повишена безопасност на пътя.

Високо качество и производителност

Моделите на Continental са известни със своето високо качество и превъзходна ефективност, което ги прави подходящи за всички настилки, метеорологични условия и вид пътуване. Те са разработени на база иновативни технологии и с мисъл за комфорта и безопасността на шофьора и пътуващите.

Гумите предлагат повишена стабилност и контрол за всички видове превозни средства – от състезателни коли до тежкотоварни автомобили. Гумите са проектирани да осигурят отлично сцепление и управление дори при мокри и хлъзгави пътища. Освен това предлагат и висока издръжливост при горещо време, гарантирайки дълъг живот и възвръщаемост на инвестицията.

Повече за Центрове за гуми Диана

“Диана” ООД е най-голямият български вносител на широка гама от модели автомобилни гуми от световноизвестни марки. Компанията е и сертифициран търговски партньор на Continental, които публично одобряват качеството на услугите и сайта им със стикер “Approved Webshopsite”.

Гуми Диана предоставят разнообразие от модели гуми, за да осигурят избор за всеки водач на превозно средство, който се нуждае от нови гуми с високо качество. Разполагат с   разнообразно портфолио от различни модели и размери, подходящи за всички видове автомобили.

Освен с онлайн магазин с подробна информация за всеки модел гуми,  Диана ООД разполага  и с единадесет модерно оборудвани сервизни центрове в различни региони на България. В тях предлагат професионални услуги като монтаж, демонтаж и баланс, реглаж и други.

Уебсайт: https://diana-ltd.com/

Национален телефон: 0700 20 950

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3295 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]