В Твърдица ще откриват сезон 2015 на 22 Март с открито ралиспринт състезание на сняг

10855092_822157004487649_8740228647468046117_oСнимка от официалната Facebok страница на ралито

Вчера на официалната Facebook страница на рали „Твърдица- Елена”, бе публикуван следният пост:

Уважаеми Приятели и Деятели на автомобилния спорт,
Уважаеми Пилоти,

Евроком Рали Тим съвместно с Община Твърдица и Българската федерация по автомобилен спорт, имат удоволствието да Ви представят Ралиспринт Твърдица 2015!

На 22 март тази година на специално подбрано трасе в Твърдишкия балкан на границата между зимата и пролетта, ще имате възможност да участвате в един истински автомобилен спектакъл, в едно компактно и отлично организирано състезание наречено РАЛИСПРИНТ.

Малко повече от година след провеждането на първият зимен рали спринт у нас в курорта „Боровец“ и гр. Самоков, под егидата на БФАС и точно в първия пролетен ден на 2015г., ще се сбъдне една мечта на организаторите от „Евроком рали тим“, датираща от началото на зимата и за която само липсата на сняг попречи тя да се случи още през януари или февруари.

Като организатори се надяваме най-искрено да удовлетворим в пълна степен очакванията ви за едно истинско автомобилно състезание проведено при зимни условия и то да се превърне в запомнящ се спортен празник за състезатели и любители на този красив спорт.

Заповядайте на 22-ри март на Ралиспринт Твърдица 2015 за да превърнем заедно мечтата в празник !

Страницата на рали „Твърдица” също е претърпяла промени, като вече може да се види и публикувана информация за участниците. В нея веднага ни прави впечатление обявяването, че всеки един автомобил отговарящ на приложение J от правилника ще може да вземе участие и да бъде класиран в генералното класиране. Като към допълнение на това е и добавена информацията за допускането и на серийни автомобили, които обаче няма да се включат към класирането. За да участват с такъв автомобил участниците ще трябва да са оборудвани с: Негоряем екип, Каска, Действащ пожарогасител и Изправни обезопасителни колани.

Повече информация по въпроса, очаквайте в близките дни.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3322 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]