БФАС покани всички АСК на Дракон 2.

Българската Федерация по Автомобилен Спорт, покани всички АСК на пред-последният кръг от Българският Пистов шампионат за да присъстват на презентирането на може би нов и интересен пистов или планински шампионат. С този шампионат БФАС ще отворят врати на млади таланти който не разполагат с огромни средства за да се състезават и ново поле за изява на българските спонсори който са все по-малко с всеки изминал сезон.

Volkicar, така е наречен автомобилът на неговият създател, не без известният за българската публика Волкан Ъшък. Автомобилът задвижван от двигател от мотоциклет на Ямаха 1300см3, предлагащ  106к.с. и всичко ще се задвижва от задните колела. Видео за автомобилът вижте по-долу.

Програмата на презентацията е следната:

Събота: 9:00ч. По време на Административният преглед, както и в удобно време след тренировките на състезанието ЗМ”Дракон-2”.

Неделя: 10:00ч. Преди откриване на състезанието.

Характеристики:

Двигател:  1250см3; 4 цилидъра DOHC;  Въздухно охлаждане,106 к.с.

Местоположение: отпред

Гориво: Бензин

Скоростна кутия:  5 скоростна , ръчна, секвенциална

Задвижване: задно

Тегло: 530кг.

Широчина : 1360мм.

Купе: Тръбовидно

Окачване: регулируемо

Гуми:205х60х13”

Видео:Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3315 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]