Бургаското рали с нови дати и във формат на рали спринт

рали спринт бургас

Вчера на страницата на Pitlane.tv бе поместена информацията, че дългоочакваният полследен кръг от националният ни рали шампионат рали „Бургас“ ще бъде с нови дати и в нов формат.

Имаше редица слухове, който буквално бяха отписали състезанието, но въпреки липсата на генерален спонсор организаторите от АСК „Вромос“ все пак са съумяли да подготвят мероприятието но под формата на рали спринт.

Датите за провеждането на първото издание на рали спринт „Бургас“ са 23-24 ноември, като се очаква съвсем скоро да станат ясни часовият график и самият маршрут. От Pitlane.tv разкриха, че със сигурност церемонията по откриването ще се проведе на морска гара Бургас.

Междувременно можете да следите актуална информация за състезанието в събитието във Facebook, на официалната Facebook страница на надпреврата или в сайта rallyeburgas.com

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3314 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]