Боби Григоров и Еди Сивов с участие на рали Тес в Румъния.

3651_477802958976794_1520386606_n
Снимка: Краси Славчев (KS Photography)

Българският екипаж Борис Григоров и Недялко Сивов ще вземат участие в първият кръг от румънския национален шампионат Тес рали Брашов(20-22 Март), заедно със своят автомобил Citroen C2 S1600.

Ние се свързахме с Еди, който бе така добър да ни разкаже малко за това рали и като цяло как вижда техния екипаж румънското предизвикателство:

„Конкуренцията е сериозна.В нашата група сме седем екипажа, като някои от тях ще са с автомобили Citroen DS3 R3 и Renault Clio, като на Тошко Славов. Някои от отсечките ще се карат на фарове и има шанс да завали сняг за който сме се подготвили. Ние ще караме изцяло за румънски отбор и само в Румъния. Боби мисли да вземе участие и в тамошния планински шампионат.“

Рали Тес е една от най-популярните надпревари при съседите. За тазгодишното 43-то издание са заявени 50 екипажа, като между тях се срещат имената на Франсоа Делакур, Марко Темпестини,Влад Косма и др. Състезанието е базирано в град Брашов на 250 километра от Русе.

Нашият сайт ще поддържа връзка с екипажа. Очаквайте скоро и гайд за ралито.

Списък с заявки     карта на ралито

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3251 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]