Боби Григоров и Еди Сивов в откровено интервю за завръщането си по националните трасета

3651_477802958976794_1520386606_n
Снимка: Краси Славчев KS Photography

След като, преди няколко седмици се проведоха избори на нов председател на БФАС. Под въпрос остава дали някой от екипажите които, взимат активно участие в чуждестранни шампионати ще се завърнат. Ние от нашият сайт, като страстни фенове няма как да не се запитаме дали супер атрактивният екипаж на Боби Григоров и Еди Сивов ще вземат участие на  първият кръг от националният рали шампионат Твърдица-Елена.  Ето какво ни разказаха самите те специално за читателите на BG Rally HD.com :

Каква е причината да се завърнете по нашите трасета и защо?

Еди Сивов: „Причината да се завърнем е смяната на ръководството на БФАС и точките за европейската купа на рали България и рали Сливен.”

Ще ви видим ли на Твърдица?

Боби Григоров :„Зависи от това кога ще пристигне новият двигател. Вчера сме поръчали двигател от Франция и чакаме да кажат кога ще е готов и се надяваме поне за рали България да сме подготвени. Но ако успеем да подготвим колата на време за Твърдица, със сигурност ще участваме.”

Това означава ли че, българските фенове ще могат да ви гледат по нашите трасета?

Боби Григоров: „За рали България и рали Сливен със сигурност, като ще се борим за точки в европейската купа.”

Възнамерявате ли да продължавате да взимате участия в чужбина?

Боби Григоров: За в момента нямаме двигател, но имаме запитване да наемем Citroen DS3 за макадамовите трасета в Румъния.”

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3277 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]