Боби Григоров и Еди Сивов за тяхното участие на рали Тес в Румъния (Онборд видео)

1016812_558989450874939_245930592_nКакто вече ви разказахме българският екипаж Борис Григоров и Недялко Сивов взеха участие в първият кръг от румънския национален рали шампионат(видео по-долу). За съжаление те не успяха да завършат ралито поради проблем с двигателя, но това не им попречи да се завърнат с широка усмивка на лицето. Ето какво споделиха за нашата медия.

С какво това състезание е по-различно от българските прояви?

Състезанието беше топ отвсякъде. Като почнем от тренировките GPS в колите, както и на състезанието . Много подаръци, точни и подробни отговори на всяко наше запитване, уважение и колегиалност.

Как бе конкуренцията, също така имаше ли много публика по трасето?

Конкуренцията беше силна, като в нашият клас бяха около 10 коли. За публиката нямаме думи, отсечките бяха пълни включително и шейкдаунът. След отпадането получихме много похвали в сервизният парк и техническа помощ от другите отбори с цел да съберем двигателя за другият ден за да продължим по супер рали, което на края се оказа невъзможно.

А сега на къде?

Въпреки отпадането се прибрахме с усмивки и положителни емоции от всеки един момент прекаран там. От днес започваме подготовката за следващият старт на рали Арад, който ще бъде на макадам.  Борис Григоров и Недялко Сивов благодарим специално на екипа на BG Rally HD за доброто отразяване.

От BG Rally HD искаме да благодарим на Борис Григоров/Недялко Сивов за предоставените онборд кадри и им пожелаваме успех в бъдещите им участия на международната сцена.

 

Още видео клипове от ралито:

 

Видео 1       Видео 2    Видео 3 

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3298 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]