БНТ със специални репортажи от дните на рали България

Снимка: Ивайло Старчев

Българската национална телевизия (БНТ) ще предложи изчерпателно телевизионно покритие на 52-рото издание на рали „България“, което ще се проведе от 1 до 3 септември. Зрителите ще могат да се насладят на специални репортажи и предавания от събитието, излъчвани по БНТ3.

Покритието ще започне в петък, 1 септември, с репортаж от 21:45 до 22:00 часа, който ще представи най-вълнуващите моменти от първия ден на състезателния уикенд.

В събота, 2 септември, от 14:00 до 15:00 часа, БНТ3 ще излъчи специално предаване от събитието, което ще предложи на зрителите допълнителна възможност да се потопят в атмосферата на ралито. След това, от 21:45 до 22:00 часа, ще бъде излъчен репортаж с обзор на най-значимите моменти от втория ден на състезанието.

Накрая, в неделя, 3 септември, от 21:45 до 22:00 часа, зрителите ще могат да гледат последния репортаж, който ще направи резюме на третия и последен ден на рали „България“.

Събитието ще бъде официално открито с тържествена церемония на площад „Цар Иван Асен I“ пред крепостта „Царевец“ във Велико Търново в петък от 20:00 часа.

Организационният екип благодари на БНТ за медийната подкрепа и ангажимент към спорта, които допринасят за популяризирането на „Рали България“ и за предоставянето на възможност на зрителите да проследят всички вълнуващи моменти на състезанието от удобството на своите домове.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3295 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]