АФБ отлагат Рали Твърдица-Елена

Снимка: Мартин Нацев

Днес стана ясно, че тазгодишното издание на рали „Твърдица-Елена“ се отлага. Причината за това решение идва след затягането на мерките от страна на правителството породени от повишеният брой заразени с COVID-19.

“Решението за отлагане на състезанието е взето поради въвеждане на нови противоепидемични мерки“, се гласи в съобщението в страницата на АФБ.

Тазгодишното издание на рали „Твърдица-Елена“ трябваше да открие пандемичният рали сезон на 17-ти юли, като до вчера заявените екипажи наброяваха 24. Така твърдишката надпревара се превръща в трета отложена в рамките на няколко дни, след като планинско „Раховец“ и рали крос „Ловеч“ също бяха отложени.

Новите дати на рали „Твърдица-Елена“ още не са ясни, но според непотвърдена информация се очаква състезанието да се проведе  в средата на август.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3250 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]