Армин Крамер представи своята разцветка за рали „Германия“

Снимки Патрик Мор

Днес по време на тестове германеца Армин Крамер показа разцветката на автомобила, с който ще вземе участие на рали „Германия“ . Това ще е едно ново и доста сериозно предизвикателство за него, още повече, че колата е същата като тази на световният шампион Себастиен Ожие. Това прибавяйки над 15 годишният опит на германеца на това рали може и да доведе до добри резултати.

За случая Крамер, който е национален шампион на Германия за 1996 и 1999, ще седне зад волана на шаси номер 6. Точно това шаси направи дебют в ръцете на Лоренсо Бертели на рали „Мексико“ в началото на година и Тимо Сунинен показа невероятният си талант в Полша и Финландия.

С участието в домашната си надпревара Крамер прави своето второ участие в кръг от WRC през този сезон. На рали „Монте Карло“ немската легенда взе участие зад волана на Шкода Фабия R5. За съжаление той излетя от трасето в четвъртия етап от надпреварата.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3296 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]