Ангелов и Гаджев с амбиции навън, може и да участват на WRC рали Хърватска

Текст: АСК Мегапорт

Трикратните шампиони на България Мирослав Ангелов и неговия навигатор Георги Гаджев представиха своята подобрена Шкода Фабия Рали 2 Ево пред публика и журналисти.ю

Ангелов и Гаждев разкриха и своята програма за сезона включваща 11 старта обхващащи Националния Рали Шампионат и Балканския Рали Трофей. Генерален спонсор на екипажа отново ще бъде Еуратек България.

Първия за екипажа на Мегапорт Рейсинг старт ще бъде на 17-18 април на Ралиспринт Пещера,което ще бъде добра тренировка за предстоящия им старт в ЕСОК Рали Ескишехир в Турция на 24-25 април.

Мирослав Ангелов: “Тази година програмата ни ще обхване Българския рали и Ралиспринт шампионат както и Балканския рали трофей. За първи път през този сезон ще участваме в макадамови състезания като първият ни старт ще бъде рали Бакъу Румъния. Тази година за първи път ще използваме гуми Пирели, като първия им тест ще бъде на Ралиспринт Пещера. Приоритет ще ни бъде Балканския рали трофей. Имаме и амбиции за първи старт във кръг от Световния рали шампионат на рали Хърватска. Очаква се труден и непредвидим сезон заради пандемията.”

Трикратните шампиони на България Мирослав Ангелов и неговия навигатор Георги Гаджев представиха своята подобрена Шкода…

Публикувахте от Спортен клуб Мегапорт в Сряда, 7 април 2021 г.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3298 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]