Ангелов и Гаджев със специална церемония по повод спечелването на Балканския рали трофей

Снимки: Община Велико Търново

Днес на специално събитие в офисите на Мегапорт във Велико Търново Мирослав Ангелов и Георги Гаджев официално получиха своите награди по повод спечелването на Балканския рали трофей на ФИА през сезон 2021.

Гости на церемонията бяха журналисти, представители на партньорите на екипажа, официални лица от община Велико Търново, кметът на града инж. д-р Даниел Панов и главния секретар на АФБ Калоян Станчев.

Искам да благодаря на целия екип на фирма „Мегапорт“ за подкрепата и съдействието което ми оказват през цялото време – заяви Мирослав Ангелов. – Искам да благодаря и на екипа на „Моторспорт Академия“ и лично на Петър Гьошев за тяхната професионална подкрепа и подготовката на нашия автомобил.

Благодаря и на „Еуратек“ за подкрепата през последните няколко години, както и на останалите ни партньори от „Екобулпак“, „Синтезия“ и „Геосим“. Не на последно място искам да благодаря на моя навигатор Георги Гаджев за търпението и точното подаване на записките и за професионалната работа.“

С емоционално изказване Георги Гаджев също бе изключително благодарен за постигнатите успехи през сезон 2021.

„Изключително много се вълнувам от това постижение. Навигаторите винаги трябва да бъдат изключително уравновесени за да могат да поемат положителните и отрицателните неща в спорта.

„Много съм благодарен на Мирослав за доверието, като и на Петър Гьошев и неговия екип, които ни предоставят един прекрасен автомобил. На истина се чувствам голям късметлия и силно се надявам всеки един присъстващ тук да изпита чувствата които изпитвам аз в този момент. Сезон 2021 бе невероятен в една много трудна година за всички„, разясни Георги Гаджев.

По време на събитието своята купа за спечелването на титлата в Балканския рали трофей клас ERT2 при навигаторите трябваше да получи и Динко Георгиев, но уви той бе безпрепятстван.

Ако сте открили правописна грешка молим да ни уведомите, като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.

За Иван Ангелов Иванов 3122 Articles
Рали ентусиаст от горе до долу. Автомобилните спортове се превръщат в негова страст още от ранна възраст. Добре познат сред българските среди, Иван работи усилено по популяризирането на моторните спортове сред масовата публика в България. Пишете на Иван - [email protected]